Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi'ne yerli üretim ayçiçeği tohumu hibesi

Güncelleme:

Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren iki firma, belediyeye yerli üretim ayçiçeği tohumu hibe etti. Belediye Başkanı Volkan Nallar, Dünya Çiftçiler Günü etkinliğine katıldıktan sonra iki firmayı ziyaret etti ve tohumları teslim aldı. Belediye, bu tohumları kırsal mahallelerde kullanarak hem tarımsal üretimi desteklemeyi hem de ihtiyaç sahibi ailelere yemeklerde kullanılmak üzere ayçiçek yağı sağlamayı planlıyor.

Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren iki firma belediyeye "yerli üretim ayçiçeği tohumu" hibe etti.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Volkan Nallar, Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa Ziraat Odasının düzenlediği programa katıldı.

Nallar, daha sonra belediye bünyesindeki Tarım AŞ'ye yerli üretim ayçiçeği tohumu hibe eden iki firmayı ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediyesi olarak kırsal mahallelerde belediyeye ait tarlalarda yerli tohum kullanmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Tarım faaliyeti gerçekleştirerek hem belediyeye hem de şehre ciddi anlamda katma değer sağladıklarını aktaran Nallar, şunları kaydetti:

"Bu çabamızda bizlere destek olan girişimcilerimiz ve firmalarımız var. Her ikisi de kendi bünyelerinde yerli tohum üretimi yapıyor. Belediyemize hibe ettikleri yerli üretim ayçiçeği tohumları için şükranlarımı sunuyorum. Bu tohumlar tarlalarımızda yeşerecek, ayçiçek yağına dönüşecek ve aşevimizde hazırlanarak her gün binden fazla ihtiyaç sahibi ailemizin evine ulaştırdığımız yemeklerde kullanılacak. Hayırsever işadamlarımızın nezdinde şehrimizde tarımsal üretim yapan, soframıza değer katan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Çiftçiler Günü Volkan Nallar Ayçiçek Yağı Süleymanpaşa Tarım Ekonomi Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title