Haberler

Spor Gazetecilerinin Funtoro ile Deplasman Keyfi Sürüyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Digitürk ve Funtoro ile işbirliği sonucunda yakın deplasmanlara otobüsle gidilmesi uygulamasının ikinci haftasında yolculuk yine Ankara oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Digitürk ve Funtoro ile işbirliği sonucunda yakın deplasmanlara otobüsle gidilmesi uygulamasının ikinci haftasında yolculuk yine Ankara oldu.

Gençlerbirliği-Galatasaray maçı için bu yolu tercih eden 29 spor gazetecisi TSYD'nin akreditasyon görevlileri Birgül Pullukçu ve Erhan Ulaş ile birlikte Ankara'ya gitti. Sabah 08.00'de TSYD'nin Levent'teki merkez tesisinden hareket eden otobüs öğleden sonra Ankara'ya ulaşacak.

Saat 16.00'daki karşılaşmanın ardından 19.00'da yola çıkılıp gece yarısı İstanbul'a dönülecek. Konuyla ilgili bilgi veren TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, "İki hafta üstüste Ankara deplasmanının denk gelişi, bu uygulamanın tanıtılması açısından iyi oldu. Böylece arkadaşlarımız gerçekten rahat koşullarda Ankara'ya gidip gelme olanağını bulmuş oldular. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı izleyen arkadaşlarımız değişik olduğundan iki haftada 50'nin üzerinde değişik arkadaşımız uygulamayı görmüş oldu. Gelecek haftalarda Bursa, Eskişehir, Karabük deplasmanları için de bu imkandan yararlanılabilecek" diye konuştu.Bu haftaki yolculuk için Coca Cola'dan içecek desteği de alındığını belirten Yılmaer, bunun için Gürtay Kıpçak arkadaşımıza teşekkür etti. Yılmaer, sonraki yolculuklar için de buna benzer sponsor desteklerinin süreceğini söyledi. TSYD-Digitürk-Funtoro işbirliğiyle Ankara'ya giden arkadaşlarımız da uygulamanın son derece keyifli olduğunu belirterek "Otobüsümüzde hem dinlenme hem çalışma olanağı var. Meslekdaşların birlikte yolculuğu aynı zamanda tanışma ve kaynaşma için de imkan yaratıyor. Yolculuğun nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz" dediler. Uçak yolculuğu için 1 saat öncesinden alana gitme zorunluluğu ve öteki durumlar nedeniyle de otobüsle seyahati tercih eden arkadaşlarımız da bulunuyordu. Onlar da bundan böyle otobüsü tercih edeceklerini belirttiler. Ayrıca Bursa, Eskişehir, Karabük deplasmanları için uçak imkanı bulunmadığından otobüsün daha büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title