Haberler

SPOR Erginer, Boluspor taraftarından destek istedi

Güncelleme:

Erginer, Boluspor taraftarından destek istediMurat KÜÇÜK / BOLU (DHA) - Beypilinç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Taraftarımız Boluspor'a biraz küskün. Ama bu ne yönetimsel ne de takımla alakalı. Onların küskünlükleri bence 4-5 sezondur süregelen kulübün içinde bulunduğu konum.

Erginer, Boluspor taraftarından destek istedi

Murat KÜÇÜK / BOLU (DHA) - Beypilinç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Taraftarımız Boluspor'a biraz küskün. Ama bu ne yönetimsel ne de takımla alakalı. Onların küskünlükleri bence 4-5 sezondur süregelen kulübün içinde bulunduğu konum. Belki onların bir tepkisi bu. Ama şunu unutmamamız lazım taraftarımıza kesinlikle ihtiyacımız var. Bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1'inci Lig ekibi Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer takım olarak iyi bir standart yakaladıklarını ve güzel futbol oynadıklarını söyledi. Ligde takımlar arasında çok az puan farkı olduğunu ifade eden Erginer, "Ligdeki sıralamamızı konuşmamız için erken. Biz lige maç maç bakıyoruz. Küçük hedefler sizi büyük hedeflere götürecektir. İlk yarının sonundaki sıralamamız bizim için çok önemli. Biz takım olarak baktığımızda belli bir oyun standardı yakaladık. İyi bir oyun oynuyoruz. Bunları bazı maçlarda skora yansıtıyoruz, bazılarında yansıtamıyoruz. Ligde takımlar arasında çok az puan farkları var. Dolayısıyla sıralamanız günlük olarak değişebiliyor. İki galibiyetle ilk 6'ya yükselebilirken, iki mağlubiyetle de düşme potasına yerleşebiliyorsunuz. Bu sanırım ilk yarı bitene kadar böyle devam edecek. Biz doğru bir yerde kendimize pozisyon almak istiyoruz" dedi.

"TARAFTARIMIZ BOLUSPOR'A BİRAZ KÜSKÜN"

Reha Erginer, maçlara daha fazla taraftarın gelmesini ve kendilerine destek olmalarını isteyerek, şöyle konuştu: "Taraftarımız Boluspor'a biraz küskün. Ama bu ne yönetimsel ne de takımla alakalı. Onların küskünlükleri bence 4-5 sezondur süregelen kulübün içinde bulunduğu konum. Belki onların bir tepkisi bu. Ama şunu unutmamamız lazım, taraftarımıza kesinlikle ihtiyacımız var. Bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. Bu kulüp kimsenin malı değil. Burada kimse sonsuza kadar kalmayacak. Buranın gerçek sahibi taraftarlar. Taraftar da tabii kulübü bulunduğu lig ya da sıralama için sevmemeli. Onlar arma için, renkleri için sevmeli. Asıl olan Boluspor'un varlığı. Biz onları yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah tribünler taraftarlara yüzde yüz açıldığında biz de o tribünleri doldurmalarını, daha çok sayıda yanımızda yer almalarını istiyoruz. Zaten maçların tadı tuzu olmuyor seyirci olmadan. İyi bir takımımız var. Gelecek vaadeden bir takımız. Bizim bu mücadelemizdeki zorlu yolculuğumuzda bizimle beraber olmalarını istiyoruz. Bunun için de bizi maçlarda 90 dakika koşulsuz desteklemelerini istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, tribünleri doldursunlar. Bizim sevincimize de üzüntümüze de ortak olsunlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reha Erginer Beypiliç Boluspor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title