Haberler

Son Dakika! Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı, ekmeğin 7,5 TL olacağı iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Son dakika! Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, aralık ayında İstanbul'da ekmek fiyatlarının 7,5 TL olacağı iddialarını yalanladı. Balcı, "Bu kişilerin hiçbir yetkisi yokken fiyat talep etme yetkisi dahi olmamasına, komisyonda görevi olmamasına rağmen ekmek fiyatına ilişkin Aralık'ta 7.50 TL olacak demesi gerçek dışıdır" dedi.

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hafta içinde bir açıklama yaparak İstanbul'da ekmeğe aralık ayı içerisinde büyük zam geleceğini öne sürdü.

ZAM İDDİASI SES GETİRDİ

Kolivar, "Ay başını bulmaz, ekmek İstanbul'da 7,5 TL'nin altında olmaz. Eğer bize, bu elektrik ve doğal gazı vermezseler ekmeği 7,5 TL yapacağız. Ruhsatlı fırınlara elektriği ev tipi fiyatına verirseler bizim maliyetimiz düşer, fırıncı da bir nefes alır, zam yapılmaz" ifadelerini kullandı. Bu açıklama vatandaşları kara kara düşündürttü.

"7.5 TL İDDİASI GERÇEK DIŞIDIR"

Konu sosyal medyada da gündem olurken Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğe zam iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Basın toplantısı düzenleyen Balcı, "Bu kişilerin hiçbir yetkisi yokken fiyat talep etme yetkisi dahi olmamasına, komisyonda görevi olmamasına rağmen ekmek fiyatına ilişkin Aralık'ta 7.5 TL olacak demesi gerçek dışıdır. Aralık ayında ekmek 5 TL'nin üzerinde olmayacak, Ocak ayında da kamuoyunda yer aldığı şekilde bir ekmek fiyatı ile karşı karşıya kalmayacağız" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Fırıncı Ekmek Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (14)

Fakır:

bundan sonra herkes pasta yiyecek

37
2
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

merak etmeyin cumhurbaşkanımız böyle birşeye izin vermez

6
30
yanıtYanıtla
Erdal:

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa "Dolar 10TL olacak" diyenler için dava açılmamışmıydı. Dava günü dolar 10TL yi gördüğü için hakim izin almamışmıydı? Komik mi? Komik! ama Trajikomik... Aynı durum, bir e 1...

26
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Buçukla uğraşmayın direkt 10 tl yapın ki belki halk yandım Allah deyip sandıkta şöyle bir düşünür

25
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Çiftçi , yüksek girdi maliyetleri nedeniyle ekmez oldu. Üfe 155 e çıkmış. Ekilecek alanlarımız boş. Buğdayı ithal ediyoruz. Hani biz ülke olarak dünyada tarımda kendi kendine yeten yedi ülkeden biriydik. Ne oldu bize..

21
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

aslında doğrular her zaman gerçektir ne yaparsan yap bu değişmez fakat burada sorun her doğru ulu orta söylenmez kardeşim toplumda infial yaratır söyleyinide dokuz yerden kovar ensesinden kapıp götürürler merkeze seyrettirirler herkese az bi ağzını tutsan ne olurdu

19
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

7,5 lira olurmu olmazmi bekleyip görecegiz lafa degil neticeye bakmak lazim ekmek gecen yil ne kadardi bir düsünelim.

19
2
yanıtYanıtla
Mustafa Mekin:

zaten % 300 kar ediyorsunuz, doymadınız. daha fazlasını istiyorsunuz.

11
9
yanıtYanıtla
quantum :

Bu vicdansız dış güçler kiralara, vergilere, elektriğe, mazota sürekli bindiriyo bari ekmeğe dokunmasalar

9
5
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

10 kira olsun düz hesap fırıncın bozuk parası yok

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title