Haberler

Son Dakika! İbadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza yüzde 42,73 indirim

Güncelleme:

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza yüzde 42,73 indirim yapma kararı aldıklarını açıkladı. Karar, 1 Ocak 2023 itibarıyla yürürlüğe girecek.

Sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen ardından ibadethane ve cemevlerindeki kullanılan doğal gaza yüzde 42,73 oranında indirim yapıldığını duyurdu.

YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Yapılan paylaşımda indirimin 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yürürlükte olacağı belirtildi. Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İbadethanelerde, cemevlerinde kullanılan doğal gazda %42,73 indirim yapma kararı aldık. Ayrıca sanayi kuruluşlarında kullanılan elektrik ile elektrik üretiminde tüketilen doğal gazın fiyatını da farklı oranlarda düşürdük."

Son Dakika! İbadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza yüzde 42,73 indirim

SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN YAPILAN İNDİRİMLERİ HATIRLATTI

Erdoğan ayrıca sanayi kuruluşlarının kullandığı elektriğin yüzde 16, elektrik üretiminde kullanılan doğal gaza ise yüzde 12.73 indirim geldiğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı açıklamasının devamında, "Sanayideki doğal gazda 2022 Kasım ayına göre yüzde 13,10 - yüzde 25,11 oranlarında indirim gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

Mehmet kuru :

Reis Daha ne yapsın . Ama ne yaparsa yapsın birleri herşeye karşı Reis büyüksün, büyüklüğünü anlamayanlar utansın

83
108
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

büyüklük Allaha mahsus indirimi cebinden yapmıyor diğer illerdede aynı istanbulda olduğu gibi belediyelerden kesinti yapılıp indirim yapsın

yanıt30
yanıt15
Say Ahmet:

1 yılda %600 zamdan sonra %12 indirim komik bir rakam

64
30
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Camiye mi taşınalım?

58
29
yanıtYanıtla
mesut:

İyi fikir.. ahiretini kurtarırsın

yanıt16
yanıt6
Muhammed Nazif Dusunceli:

Tmm nazli caminin yolunu biliyorsan taşın

yanıt14
yanıt5
Ercan Ercan:

Bizim muhalefeti memnun e de mez sin. Bedava versen üstüne para isterler.

47
36
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kendi cebinden değil ibb den zoraki kesilen paydan indirim yapılıyor akp li belediyelerdede bu kesintiyi yapıp aynı şekilde oradaki vatandaşlarada indirim yapsınlar görelim

yanıt9
yanıt19
Muhammed Nazif Dusunceli:

Ibb devletin degilmi sade vatandas? Yalancı ekremin ağzıyla konuşmaktan vazgecin

yanıt11
yanıt8
sade vatandaş:

istanbulda doğalgaza yapılan indirim aynı burada olduğu gibi diğer illerdeki belediyelerin payından kesilerek o illerde yaşayan vatandaşlara da yapılsın orada yaşayanlarda türkiye cumhuriyeti vatandaşları onlarında aynı oranda doğalgazı indirimli kullanmaya hakkı var

57
10
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title