Haberler

Son dakika! Edirne'de koronavirüs tedbirleri ihlal eden 28 kişiye 200 bin lira ceza

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Edirne'de koronavirüs tedbirleri ihlal eden 28 kişiye 200 bin lira cezaSAĞLIK Bakanlığı'nın 'çok yüksek riskli' iller arasında açıkladığı Edirne'de, polis girişine kısıtlama getirildiği Tunca Nehri kenarında koronavirüs kurallarını ihlal eden 28 kişiye toplam 25 bin 200 lira para cezası kesti.

Edirne'de koronavirüs tedbirleri ihlal eden 28 kişiye 200 bin lira ceza

SAĞLIK Bakanlığı'nın 'çok yüksek riskli' iller arasında açıkladığı Edirne'de, polis girişine kısıtlama getirildiği Tunca Nehri kenarında koronavirüs kurallarını ihlal eden 28 kişiye toplam 25 bin 200 lira para cezası kesti.

Sağlık Bakanlığı'nın 'çok yüksek riskli' iller arasında açıkladığı Edirne'de vaka sayılarının da hızla artması nedeniyle, İl Hıfzıssıhha Kurulu parklar ve nehir kenarlarına girişleri yasakladı. Yasaklanan alanlara polis şerit çekilerek kapattı. Kentte hava sıcaklığının 16 dereceye yükselmesini fırsat bilen vatandaşlar kendilerini sokağa attı. İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, telsizden polisleri nehir kıyılarını denetlemeleri yönünde anonsla uyardı.

Uyarının ardından polis, Tunca Nehri kıyısına polis ekipleri, güvenlik şeritlerini aşıp çimenler üzerinde oturan, yürüyüş yaparak tedbirleri ihlal eden 28 kişiye kişi başı 900 liradan, toplam 25 bin 200 lira ceza uyguladı.

'YASAK OLDUĞUNU BİLMİYORDUK'

Polis ekiplerinin yasak olan Tunca Nehri kenarında gezerken yakalayıp ceza kestiği İbrahim Çavuş, nehir kıyısında gezmenin yasak olduğunu bilmediğini söyledi. Polisin ceza kestiği Eşref Çelik ize, "Çocuklar enerjilerini atsınlar, evde kapalı ortam olduğu için sürekli bize sarıyorlar. Telefon ya da bilgisayarla da bir yere kadar duruyorlar, dışarıda en azından yeşillik görür dolaşıp gevşerler dedik. Polis bize buranın yasak olduğunu söyledi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunca Nehri Edirne Haberler Son Dakika

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title