Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Adalet Bakanı Bozdağ: Yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi düşünüyoruz

Son dakika! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak maksadıyla cezası az suçlarda yeni bir infaz uygulamasını gündeme getirmeyi ve Türkiye'ye kazandırmayı düşünüyoruz" ifadesini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

osmanlı:

Çok geç bile kalındı. Asıl adaletsizlik işte tam da buradaydı. Yinede zararın neresinden dönülse kardır.

88
13
yanıtYanıtla
Davut Pancar:

Biz adaletle mi yönetiliyorduk şaştım

89
7
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Sayın bakan, yıllardır yaptığınız hangi reformla zengin ve fakir arasındaki adalet farkı ortadan kalktı, hangi reform haklının ve acizin yanında oldu,hangi reform günaşırı işlenen kadın cinayetinin önüne geçti ? hangi reform halkınıza refah kattı bizleri aydınlatır mısınız ?

79
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

egri oturup dogru konusalim yargida egitimde reform yaptik dedikce eskisinden daha kötü oluyor sonrada yamalar ilaveler baslayinca icinden cikilmaz hale geliyor yaptik denilen son yargi reformdan sonra degisen bir sey olmadigini gördük uygulamadaki beyinler zihniyet ayni oldukca reform karar ve kanun olsa ne yazar.

71
5
yanıtYanıtla
ERKAN :

adli kontrol şartıyla serbest

55
4
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Sosyal medya haber yasasından sonra ceza arttıracakları akıllarına gelmiş.

51
4
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Para cezası olabilir mi?

38
10
yanıtYanıtla
Barbaros:

20 yıldır bu kaçıncı düzenleme ? Sanki ülkeyi 20 yıldır başkası yönetiyor ?

43
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Denetimli serbestlik suçluyu yeniden toplumun, halkın içine salmaktır.Keşke mağdurlar ve aileleri için ciddi kanunlar çıkartsaydınız Bu kanunla serbest kalanların büyük çoğunluğu tekrar suç işlemektedir.Bu yöntemle topluma yeniden kazandırma mantık dışıdır.

44
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben 68 yasindayim kendimi bildim bileli hic bir devirde adalet ve yargi sistemimiz dört dörtlük degildi olamadi ama simdiki kadar tarafli ve saibeli toplumun tamaminda hosnutsuzluk yaratacak duruma düsmemisti.

20
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title