Haberler

Siyahın Asaleti ve Altının Çekiciliği

Güncelleme:

Sezonun trendi siyahın asaleti ve altının çekiciliği Gmora.com'da buluşuyor!

Asırlardır popülerliğini kaybetmeyen sarı altın, sonbahar kış sezonunda yeni flörtü siyah ile göz kamaştırıyor. Feminenliği vurgulayan şık tasarımlar, www.gimora.com da hazırlanan özel koleksiyon ile kadınları etkisi altına alıyor.

gimora.com'un birçok farklı tasarımcının siyah&altın tasarımlarından oluşturduğu bu özel koleksiyonda zarif bileklikler, heybetli kolyeler, orijinal yüzükler ve ışıltılı küpeler bulunuyor. Geniş fiyat aralığı ile dikkat çeken koleksiyon, kendisine ve sevdiklerine değer verenlerin kimliğini ve tutkusunu yansıtıyor.

Siyah ve altının tutku dolu birlikteliği, modayı yakından takip edenler için gimora.com 'un hazırladığı özel koleksiyon ile yükselişini sürdürüyor.

gimora.com hakkında

Dünya markaları ve tasarımcılarını bir araya getiren gimora.com zor bulunan tasarım takı ve aksesuar ürünlerinin Türkiye'ye ve yurtdışına online satışını yapıyor. Ağustos 2011'den bu yana tüm dünyadan 94 marka ve tasarımcıya ait 5 binden fazla ürünü müşterilerinin beğenisine sunan gimora.com, girişimci Aydın Günal ve Uzman Gemolog Murat Durguner tarafından kuruldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title