Haberler

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Güncelleme:

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şimşek, bayramların sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi güzellikleri içerisinde barındırdığını belirterek, bayramların umut ve mutluluk getirdiğini ifade etti.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şimşek, mesajında, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran ramazan ayının uğurlandığını, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bayrama kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Bayramlarda milli ve manevi bütünleşmenin en üst düzeyde yaşandığını aktaran Şimşek, "Bayramlar umudumuzu ve mutluluğumuzu artıran, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren en güzel günlerdir." ifadesini kullandı.

Şimşek, bayramların insanların birbirleriyle olan dargınlıklarının giderildiği, aile bağlarının kuvvetlendiği müstesna günlerden olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'mızın ilimize ve ülkemize sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyor, nice bayramlara daha erişmemiz temennisiyle tüm Sivaslı hemşehrilerimin bayramını kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Yılmaz Şimşek Sivas Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title