Haberler

Sivas Kaymakamla İlgili Tayin Söylentisi Muhtarları Ayaklandırdı

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdıSİVAS'ın Suşehri ilçesi Kaymakamı Kadir Perçi'nin tayinin çıkartılacağı yönündeki dedikodular üzerine ilçedeki bazı mahalle ve köy muhtarları, harekete geçerek açıklama yaptı.

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

SİVAS'ın Suşehri ilçesi Kaymakamı Kadir Perçi'nin tayinin çıkartılacağı yönündeki dedikodular üzerine ilçedeki bazı mahalle ve köy muhtarları, harekete geçerek açıklama yaptı.

İlçede 3 yıldır görev yapan Kaymakam Kadir Perçi'nin tayin yolu ile gönderilmek istendiği söylentisi yayıldı. Bunun üzerine Suşehri Ziraat Odası Başkanlığı'nda bir araya gelen 50 dolayında mahalle ve köy muhtarı Kaymakamlık binasına yürüdü. Hükümet Konağı önünde açıklama yapan muhtarlar hizmetlerin devam etmesi için Kaymakam Perçi'nin görevde kalmasından yana olduklarını dile getirdi. Muhtarlar adına konuşan Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Oğuzhan Özer, "Suşehri kaymakamımızın daha iyi hizmetleri için burada kalmasını istiyoruz. Bunun için de mahalle ve köy muhtarları olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Tüm muhtarlar olarak kaymakamımızdan memnunuz. Her konuda kaymakam beyin yanındayız. Bütün muhtarlar endişe içerisinde. Kişisel nedenlerle bu tür ayrılıkların ilçemize zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Kadir Perçi'yi makamında ziyaret eden muhtarlar destek verdi. Kaymakam Kadir Perçi ise ortada henüz bir kararname olmadığını belirterek, "Böyle bir dedikodu varmış. Ben de duydum ama dedikodulara kulak asmaya gerek yoktur. Dedikodu her zaman vardır. Ben İçişleri Bakanlığımıza sordum, 'Benimle ilgili bir tasarrufunuz var mı' dedim 'Yok' dediler. Devletin kaymakamı bitmez. Biri gelir, biri gider hizmet hep sürer. Devlette hizmet sürekliliği esastır, canınızı sıkmayın" diyerek muhtarları sakinleştirdi.

Muhtarlar makam ziyareti sonrası Kaymakam Perçi ile hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra binadan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Perçi Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title