Haberler

Şişli'de Erkekler 'Kadına Şiddet'e Karşı Yürüdü

Şişli'de erkekler, kadına şiddete karşı yürüdüler.

Şişli'de erkekler, kadına şiddete karşı yürüdüler. Kadına uygulanan şiddet ve son dönemde artan kadın cinayetlerine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşte Şişlili erkekler, Şişli Kent Sineması önünden Cevahir Alışveriş Merkezi'ne kadar yürüdüler. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün önderlik ettiği yürüyüşe Genco Erkal, Süheyl Uygur, Murat Serezli, Enis Fosforoğlu, Hakan Altıner, Ali Kocatepe, Nasuh Mahruki, Ekin gibi çok sayıda ünlü isim de katılarak destek verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyor, toplumun her kesiminde ve her alanında onları daha fazla görmeyi diliyorum. Kadınlar bizim en değerli varlığımız. Biz, cinsiyetlerimiz farklı olsa da gözyaşlarımız aynı diyoruz. Kadına yönelik şiddete karşı dayanışma içinde olmak ve toplumsal duyarlılık yaratmak amacıyla bir araya gelmekten son derce mutluyum" açıklamasında bulundu.

Yürüyüşün sonunda sanatçı Ekrem Ataer yönetimindeki Şişli Belediyesi korosu, mini bir konser verdi. Mustafa Sarıgül de, kadınlardan oluşan koronun seslendirdiği şarkılara eşlik etti. - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Süheyl Uygur Genco Erkal Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title