Haberler

Sır Perdesi Aralandı

2 Kişinin Otomobillerinde Öldürülmesi Olayındaki Sır Perdesi Aralandı.

BİRİ KENDİSİNİ DAHA ÖNCE YARALAYANI, DİĞERİ ALACAĞINI VERMEYENİ ÖLDÜRDÜ

KÜTAHYA'da Efrayim Uludağ (30) ile Rıfat Şahin'in (44) otomobilleri içerisinde tabanca ve av tüfeğiyle öldürülmeleri olayındaki sır perdesi aralandı. Yakalanan şüphelilerden R. T'nin (23) kendisini daha önce sırtından bıçakla yaralayan Efrayim Uludağ'ı tabancayla, G.D'nin (24) de sattığı otomobilin parasını kendisine vermeyen Rıfat Şahin'i av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü belirlendi.

Çini Gar Caddesi 5 No'lu sağlık Ocağı önünde dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre olay şöyle gelişti: Efrayim Uludağ, bir kaç ay önce Eskişehir yolu üzerindeki bir barda tartıştığı R. T'yi bıçakla sırtından yaraladı. R. T. bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Efrayim Uludağ ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Efrayim Uludağ, R. T'den kendisinden şikayetçi olmaması için tehditte bulundu. R. T'nin arkadaşı , G.D.ise Efrahim Uludağ'ın arkadaşı olan Rıfat'a otomobili sattı ancak parasının bir kısmını alamadı.

TEHDİT EDİLDİ İDDİASI

iddialara göre önceki gün Efrayim Uludağ ile Rıfat Şahin'in arkadaşı olan ve Kütahya Açık Cezaevi'nden 6 günlük izinli olarak çıkan Dilaver Eryıldız, , G.D'yi aracına bindirerek Yedi Göller mevkiinde götürdü. Dilaver Eryıldız dövdüğü , G.D'ye "Arkadaşın R. T'ye söyle bıçakla yaralama olayındaki davasından vazgeçsin, sen de sattığın otomobil karşılığında Rıfat'tan alacağını unut" dedi.

BULUŞMA YERİ KANA BULANDI

Dün Rıfat Uludağ, , G.D. ve Efrayim Uludağ Çini Gar Caddesi'ndeki 5 No'lu Sağlık Ocağı önünde buluşmayı kararlaştırdı. Efrayim Uludağ ile Dilaver Eryıldız 43 DE 830 plakalı otomobille buluşma yerine geldi. İddialara göre aracı kullanan Efrayim Uludağ, sağlık ocağı önünde tesadüfen karşılaştığı R. T. ile , G.D'nin üzerine otomobili sürerek, ""Beni mi arıyorsunuz?" dedi. R. T. ise "Evet seni arıyoruz" diyerek yanında taşındığı tabancayla direksiyonda oturan Efrayim Uludağ'a 8 el ateş etti. Otomobilde bulunan Dilaver Eryıldız ise kaçtı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI, KIRMIZI IŞIĞA YAKALANINCA CANINDAN OLDU

Bu sırada 26 NE 580 plakalı otomobille buluşma yerine gelen Rıfat Şahin, arkadaşının vurulduğunu görünce aracıyla uzaklaşmak istedi. , G.D. aracın arkasından koştu. Rıfat Şahin yaklaşık 200 metre ilerideki ışıklarda önündeki araçlar nedeniyle durdu. Koşarak gelen , G.D. paltosunun altına gizlediği av tüfeğini çıkartarak direksiyon başındaki Rıfat Şahin'e ateş etti. Ardından otomobilin kapısını açan , G.D., Rıfat Şahin'e bir el daha ateş edip kaçtı.

Otomobillerinde tabanca ve av tüfeği ile vurulanlardan Efrayim Uludağ Kütahya Devlet, Rıfat Şahin'de kaldırıldığı Evliya Çelebi Devlet hastanelerinde kurtarılamayarak öldüler.

Polis olaydan sonra cinayet zanlıları , G.D. ile R. T'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaya karışan Dilaver Eryıldız'ın yakalanmasına çalışıldığını, şüpheli , G.D. ile R. T'nin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceklerini bildirdi.

OLAYLA İLGİLİ GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

KÜTAHYA /DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title