Haberler

Şevval Sam Rüzgarı Grand Pasha Girne'de Esecek

Güncelleme:

Kıbrıs'ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne, bayramın ikinci günü Şevval Sam'ın eşsiz sesi eşliğinde konuklarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Muhteşem performanslarıyla dinleyenleri büyüleyen ve hatıralarında yer eden ünlü sanatçı gece boyunca eksi ve yeni şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Akdeniz'in mavisi ve Beşparmak Dağları'nın eşsiz manzarasının buluştuğu Kıbrıs'ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne, unutulmaz bir Kurban Bayramı tatili geçirmek isteyenler için, bu bayramı eşsiz ses Şevval Sam konseri ile taçlandıracak. Türkü, alaturka ve arabesk albümleri ile büyük ses getiren ünlü sanatçı, Türkiye ve dünyadan harmanlanan modern ve klasik tangolardan oluşan son albümü Tango'nun unutulmayacak bestelerine de sesiyle 5 Ekim Pazar Grand Pasha Girne sahnesinde hayat verecek.

Girne'nin sayılı SPA merkezlerinden biri olan Grand Pasha Girne, Kurban Bayramına özel paketleri ile de konuklarına özel spa terapisi ve profesyonel masajların rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı sunuyor. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, güzellik ve bakım odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü ihtiyaca yönelik konforlu bir hizmet anlayışı sunuyor. Konaklama yapacak otel misafirleri Grand Pasha SPA merkezinde masaj paketlerinde %15 masaj indiriminden yararlanabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şevval Sam Akdeniz Kıbrıs Girne Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title