Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, birim müdürleri ve belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, birim müdürleri ve belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Belediye Mavi Göl Tesisleri'nde düzenlenen yemekte konuşan Özbalcı, Ladik'e en iyi hizmeti kazandırabilmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Özbalcı, şöyle konuştu:

"İlçemize uzun yıllar hizmet verecek çok önemli çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İki yılık bir zaman dilimimiz var. Bu zaman dilimi içinde başlatmış olduğumuz hizmetleri çok şükür tamamladık ve başlatacağımız hizmetlerin, projelerin büyük bir kısmını da Allah'ın izniyle tamamlayacağız. Bu ilçeye hizmet etmek, herkes için bir şereftir. Tüm bu çalışmalarda sizlerin emekleri çok büyük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmeli, halkımıza layık oldukları hizmetleri verebilmeliyiz. Rabbim çıktığımız Ladik'e hizmet yolunda hepimizi başarılı kılsın. Katılımınız için teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum."

- Bafra'da şiir ve türkü gecesi

Bafra Ülkü Ocakları tarafından şiir ve türkü gecesi düzenlendi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki programda, Bafra Ülkü Ocakları üyeleri 9 şiir ve türkü seslendirdi.

Program sonunda etkinliği hazırlayan gençlere, teşekkür belgesi takdim etti.

Programa, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Çamaş Bafra Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title