Haberler

Sağlık Bakanı Akdağ: "YÖK'ü Göreve Davet Ediyorum"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Erdoğan Teziç'i Eleştirerek, "YÖK'ü Bir Kez Daha Görevini Yapmaya Davet Ediyorum. Her Fırsatta Kamuoyu Önüne Çıkıp Vatandaşa Zehir Zemberek Açıklama Yapan YÖK Başkanı Sayın Teziç'e Buradan Sesleniyorum. Sağlık Bakanlığının Doktor Açığı İçin Yaptığı Talep Konusunda Bir Açıklama Yapması Gerekir" Dedi.

-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Erdoğan Teziç'i eleştirerek, "YÖK'ü bir kez daha görevini yapmaya davet ediyorum. Her fırsatta kamuoyu önüne çıkıp vatandaşa zehir zemberek açıklama yapan YÖK Başkanı Sayın Teziç'e buradan sesleniyorum. Sağlık Bakanlığının doktor açığı için yaptığı talep konusunda bir açıklama yapması gerekir" dedi.

ANKARA (ANKA) – Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Erdoğan Teziç'i eleştirerek, "YÖK'ü bir kez daha görevini yapmaya davet ediyorum. Her fırsatta kamuoyu önüne çıkıp vatandaşa zehir zemberek açıklama yapan YÖK Başkanı Sayın Teziç'e buradan sesleniyorum. Sağlık Bakanlığının doktor açığı için yaptığı talep konusunda bir açıklama yapması gerekir" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşmasında milletvekillerinin sorularını cevaplayan Sağlık Bakanı Akdağ, yanlış bilgilendirmelerle değerlendirmeler yapıldığını belirterek, "Üniversitelerimizde 20 bin doktor açığı var. Sağlık Bakanlığı bu konuda talepte bulundu. Ancak, bu talebimizi YÖK yerine getirmedi" diye konuştu.

-DTP'LİLERİN YARGILANMASI-

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title