Haberler

Sabri Reyiz'in Canı İstemiş!

Güncelleme:

Galatarasay'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Range Rover ve Bentley'inin yanına bir de Ferrari park etti.

Asfaltın da yıldızı... Galatarasay'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Range Rover ve Bentley'inin yanına bir de Ferrari park etti. Plakaya eşinin adını yazdıran ünlü futbolcu, 'Hediye mi?' sorusuna böyle yanıt verdi

Evinin garajında iki Range Rover cip, bir tane de Bentley Continental GT bulunan Sabri Sarıoğlu otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Ferrari 458 Italia'ya önceki akşam Etiler'de görüntülenen Galatasaraylı futbolcunun yaptığı açıklama da bir hayli ilginçti. Önceki gece eşi Yağmur Sarıoğluyla birlikte Etiler Nusret'te yemek yiyen yıldız, mekana 500 bin euroluk (1.2 milyon TL) yeni otomobiliyle geldi. Arabasının plakasına eşinin adını yazdıran Sarıoğlu, yemek sonrası görüntülendi. Yeşil sahaların ünlü ismi, kırmızı kaprisiyle aracına uyum sağlarken eşinin önden yırtmaçlı eteği dikkat çekti.

'ŞAMPİYONLUK İÇİN Mİ?'

Mekan çıkışında muhabirlerin ablukası altında kalan Sarıoğlu, "Araba şampiyonluk hediyesi mi yoksa eşiniz Yağmur Hanım'a mı hediye aldınız?" sorusuna "Beğendim, canım istedi aldım" cevabını verdi. Ardından lüks spor araçlarına geçen çift, evlerinin yolunu tuttu.

Beyazı Caner'de

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin de eşine daha önce Ferrari marka otomobil alarak milyonluk bir jest yapmıştı. 458 Italia'nın beyaz rengine sahip olan Asena Erkin'in de plakasında isminin ilk 3 harfi yazılı...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sabri Sarıoğlu Range Rover Bentley Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title