Haberler

Rus Uçağında "Çorapların Kokuyor" Krizi Çıktı, 1 Kişi Bıçaklanarak Ağır Yaralandı

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'dan Kaliningrad'a giden bir uçakta iki yolcu çorap kokusu yüzünden tartıştı, yolculardan biri diğerini bıçaklayarak ağır yaraladı.

Rusya'nın Baltık Denizi kıyısında yer alan Kaliningrad'a giden bir uçakta iki yolcu arasında "kokan çoraplar" yüzünden tartışma çıktı. Kavga gittikçe büyüyünce, yolculardan biri diğerini bıçakladı.

BIÇAKLAYAN 54 YAŞINDA

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Kaliningrad polisi tarafından yapılan açıklamada, 54 yaşındaki yolcu, 31 yaşındaki yolcuyu ağır yaralama suçlamasıyla gözaltına alındı.

10 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Russian Today'de yer alan habere göre İki yolcunun yol boyu tartıştı. Sözlü tartışma, uçağın piste indiği ana kadar devam etti. O sırada tartışma şiddetli bir kavgaya dönüştü ve 54 yaşındaki diğerini bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından yapılan açıklamada, gözaltına alınan kişinin suçlu bulunması halinde 10 yıl hapis cezası alabileceği ifade ediliyor.

Benzer bir olay geçtiğimiz haftalarda Hindistan'da da yaşanmıştı. Hint polisi, bir otobüste kargaşaya yol açan "kirli çoraplar" sebebiyle bir Hint vatandaşını tutuklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Baltık Denizi Kaliningrad Moskova Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Yorum yok:

Üst soyup don atlet Ayağa galoş takıp terörist muamelesi gördüğümüz uçağa binme rezaleti rusyada çoktan aşılmış adamlardaki rahatlığa bak çekip takmış pıçağıııı adamaaaaaaa :)))

2
3
yanıtYanıtla
SAYGI:

KÖR CAHİL YAPILAN O UYGULAMA KEYFI UYGULAMA DEĞİL SENİN GÜVENLİĞİN İÇİN YAPILAN BİR UYGULAMA BIRAKSIN ÖNÜNE GELEN İSTEDİĞİ GİBİ GİRSİN Mİ UÇAĞA ALLAHIM AKIL FİKİR VER BU AKIL FUKARALARINA

yanıt3
yanıt0
Yorum yok:

Saygı denilen arkadaşım senin espiri anlama anlayışına hayran kaldım bi pıcakta sana gelsin o zaman :)))

yanıt2
yanıt2
SAYGI:

sen espiri yaptın şimdi öylemi vay anam vay vay babam kıvır yengem ohhh ne güzel :))

yanıt2
yanıt0
Brütüs:

20 yıl önce muavindim. Adam ayaklarında çorap masanın üstüne uzatmış. Koku efsane. Yolcular adamı linç edecek. En son ne zaman ayaklarını yıkadığı da bir efsane. Uyardım. Ne var ki dedi. Cevapta efsaneydi.

2
0
yanıtYanıtla
Alivanbe:

adanaya.selam

0
1
yanıtYanıtla
Nergiz:

:))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title