Haberler

Prof. Dr. Işıklı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

İzmir Seferihisar'da kalp krizi sonucu yaşamını yitiren TÜMÖD Genel Başkanı Işıklı, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Seferihisar'da kalp krizi sonucu yaşamını yitiren TÜMÖD Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Işıklı, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Işıklı için, Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Işıklı'nın cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Eski Bakanlardan Hikmet Sami Türk, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri ile çok sayıda öğretim üyesi ile Işıklı'nın öğrencileri katıldı. Işıklı'nın naaşı Türk Bayrağına sarılırken törende ailesi ve yakınları da gözyaşlarına hakim olmadı.

Ankara Kocatepe Camisi İmam Hatibi İsmail Coşar'ın cenaze namazını kıldırmasının ardından Işıklı'nın naaşı omuzlara alınarak Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek üzere cenaze aracına kondu. Işıklı, son yolculuğuna alkışlarla uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda sendika ve sivil toplum örgütü de çelenk gönderdi.

Törenin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na aracına binmek üzereyken bir vatandaş, "dik dur, Ecevit gibi dik dur" diyerek sevgi gösterisinde bulundu.

(GO/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Alpaslan Işıklı Seferihisar Kocatepe İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title