Haberler

Potanın Efendisi Rekor Kırdı

Güncelleme:

Potanın efendisi GKV'liler 3.yenilgisiz şampiyonlukla rekor kırdı.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen ortaokullar arası basketbol şampiyonasında yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden GKV Özel Ortaokulu minik erkekler basketbol takımının elde ettiği sonuçla bu yıl GKV Özel Okullarının üç ayrı takımı birden yenilgisiz şampiyon olmayı başararak yeni bir rekora da imza attı.

Birçok spor branşının başarıyla uygulandığı GKV Özel Okulları basketbol alanında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda altın yılını yaşıyor. Daha önce GKV Özel Lise Genç Erkekler Takımının yenilgisiz şampiyon olmasının ardından GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı da bütün rakiplerini farklı skorlarla yenerek yenilgisiz il şampiyonluğunu ilan etmişti. Gurubundaki bütün takımları yenilgisiz bir şekilde eleyen GKV Özel Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı finale çıktı. Bugün gerçekleştirilen ve Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu minik erkekler basketbol takımıyla oynanan final maçını da 46-37'lik bir skorla kazanan GKV Özel Ortaokulu minik erkekler basketbol Takımı da yenilgisiz şampiyonluğunu ilan ederek 2012/2013 eğitim öğretim yılında okullarına üçüncü yenilgisiz şampiyonluk kupasını getirmeyi başararak önemli bir rekora da imza attılar.

Şampiyonada GKV Özel Ortaokul Minik Erkekler Basketbol Takımı Sanko Özel Ortaokulu, Cahit Nakıboğlu Özel Ortaokulu, Seçkin Özel Ortaokulu, Tuncay Aykaç Ortaokulu ve Kaşıbeyaz Ortaokulu'nu da yenilgisiz olarak kazanmıştı. 2012/2013 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirilecek bölge şampiyonalarında Gaziantep'i temsil edecek olan GKV Özel Okullarının üç ayrı takımının buralarda da önemli başarılar elde edeceği ifade ediliyor.

Bugün oynanan final maçında GKV Özel Ortaokul Minik Erkekler Basketbol Takımında Ata Kaplan, Alptekin Bora, Emin Kervancıoğlu, Ali Ekin İşcan, Doruk Yağcı, Emin Efe Karataş, Erim Ünal, Ahmet Can Kahraman, Kaan Anlıaçık, Müslüm Kaya, Caner Bilyer, Fırat Arslan ve Gökalp Köreken görev alırken her üç takımı da yenilgisiz şampiyonluğa taşıyan ünlü basketbol antrenörleri Mahmut Şahinler, Vedat Oğuzcan ve Basketbol Bölüm Başkanı Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Çelik başarılarda önemli roller oynayarak takımların yenilgisiz şampiyon olmasında etken oldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Cahit Nakıboğlu Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title