Haberler

Polis ve Protestocuların Çatışması Sakarya Caddesi'nde Sıçradı

Torba Yasa'yı Protesto Etmek İçin Sabahın Erken Saatlerinde Kurtuluş Meydanı'nda Toplanan Protestocu Grup, Polisin Tazyikli Su ve Biber Gazı Müdahalesi Sonrası Kısmen Dağıldı

Torba Yasa'yı protesto etmek için sabahın erken saatlerinde Kurtuluş Meydanı'nda toplanan protestocu grup, polisin tazyikli su ve biber gazı müdahalesi sonrası kısmen dağıldı.

Ara sokaklardan dolaşarak Sakarya Meydanı'nda yeniden toplanan grupla, çevik kuvvet ekipleri arasında çatışma çıktı. Taş ve sopayla polise karşılık veren gruba poliste biber gazı ve cop kullanarak müdahale ediyor.

Sabah saatlerinde Kurtuluş Parkında bir araya toplanan Türkiye'nin dört bir yanından gelen protestocu grup, burada polis engeliyle karşılaşarak Kolej Meydanı'na doğru süpürüldü. Büyük bir kısmı dağılan protestocu gruptan yaklaşık bin kişi, Mithatpaşa Caddesi'ne gelerek burada yolu trafiğe kapadı. Emniyet güçlerinin yolu trafiğe açın uyarılarını dikkate almayan protestocu gruba polis tazyikli su ve biber gaziyle müdahale ederek yolu trafiğe açtı. Grup ellerine geçirdiği taş ve sopalarla polisin engellemelerini karşı koymaya çalışarak Sakarya Meydanında bir araya geldi. Sakarya meydanında toplanan gruba yönelik müdahaleye hazırlanan polis, ara sokakları kapatarak protestocu grubu abluka altına aldı. Bu arada protestocu grup, "faşizme karşı omuz omuza, zafer direnen emekçinin olacak" sloganları eşliğinde Sakarya Meydanında eylemlerini devam ediyor. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title