Haberler

OMÜ öğretim üyesi müstehcen çocuk görüntüsü indirdiği iddiasıyla gözaltına alındı

Güncelleme:

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda müstehcen çocuk görüntüsü indiren veya paylaşan kişilere yönelik 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi A.S. de bulunuyor. A.S.'ye ev hapsi verilirken, diğerleri adli kontrolle serbest bırakıldı.

SAMSUN'da polisin, müstehcen çocuk görüntüsü indiren ve paylaşan kişilere yönelik düzenlediği operasyonda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğretim üyesi A.S.'nin de olduğu 4 kişi gözaltına alındı. A.S.'ye ev hapsi verilirken, diğerleri ise adli kontrolle serbest kaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmanın ardından müstehcen çocuk görüntüsü indiren veya paylaşan şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Atakum ve İlkadım ilçelerinde farklı zamanlarda yapılan baskınlarda, OMÜ öğretim üyesi A.S. ile T.G., H.G. ve B.A. gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi. A.S., çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsine çarptırılırken, T.G., H.G. ve B.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ev hapsi Samsun Çocuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title