Haberler

Olaylı Derbide Sahaya İnenlerden Bazıları "Cezalı" Çıktı

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sahaya indikleri belirlenen 96 kişinin Beşiktaş taraftar gruplarına üye olduğu belirlenirken, gözaltına alınanlardan 9'unun ise daha önce spor müsabakalarından men cezası aldığı öğrenildi.

Beşiktaş- Galatasaray derbisinde sahaya indikleri belirlenen 96 kişinin Beşiktaş taraftar gruplarına üye olduğu belirlenirken, gözaltına alınanlardan 9'unun ise daha önce spor müsabakalarından men cezası aldığı öğrenildi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki olaylarla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Olaylı maç günü polisin görüntülerden yaptığı tespitler sonrası toplam 96 kişi gözaltına alınırken, yasadaki suç karşılığı 3 yıldan az olduğu için 94 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. M.E (23) ve T.K.(27) isimli taraftarlar ise kamu malına zarar verme, görevli memura direnme ve sandalye ile saldırmaları suçlamasıyla sabah saatlerinde Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Taraftarların tamamı için 1 yıl boyunca spor müsabakalarından men cezası verildiği öğrenildi.

Öte yandan, taraftarlardan 9'nun daha önceden de spor müsabakalarından men cezası aldıkları, birinin ise halen cezasının sürdüğü belirtilirken, bu taraftarın Beşiktaş - Mersinidmanyurdu arasında oynanan maçta ceza aldığı ifade edildi.

Adliyeye sevk edilen taraftarların sahaya girmeleriyle ilgili, "Tribün çok kalabalıktı, o yüzden sahaya indim", "Kavgayı ayırmak için girdim" şeklinde ifadeler kullandıkları belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Olimpiyat Stadyumu Galatasaray Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title