Haberler

Nusaybin - Pkk, Nusaybin'de Bomba Yüklü Araçla Saldırdı

Pkk, Nusaybin'de bomba yüklü araçla saldırdı Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar bomba yükledikleri otomobili, polis zırhlı aracı geçişi sırasında uzaktan kumandı ile infilak ettirdi.

Pkk, Nusaybin'de bomba yüklü araçla saldırdı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar bomba yükledikleri otomobili, polis zırhlı aracı geçişi sırasında uzaktan kumandı ile infilak ettirdi. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, patlamının şiddetiyle çevredeki ev ve işyerlerinde büyük hasar meydana geldi.

Nusaybin'in Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu köşesinde PKK'lılar tarafından hasar verilen MOBESE kamerası bugün onarıldı. Akşam saatlerinde PKK'lılar MOBESE kamerasına silahla ateş açarak kullanılamaz hale getirdi. Bunun üzerine bölgeye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı araçla polis ekibi sevk edildi. Polis aracının geçişi sırasında PKK'lılar yol kenarına park ettikleri bomla yüklü otomobili uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlama polis aracının geçişinden hemen sonra meydana gelmesi nedeniyle saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis aracında hasar meydana geldiği öğrenildi. Patlamanın ardından bölgeden silah sesleri yükseldiği duyuldu.

Şiddetli patlamada bomba yüklü araç paramparça oldu. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan çok sayıda ev ve işyerinde büyük hasar meydana geldi. Hasar meydana gelen evlerde yaşayan vatandaşlar büyük korku yaşadı. Polis, saldırının ardından ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Pkk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title