Haberler

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar Süper Lig'i Yakalamak İstiyoruz

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar Süper Lig'i yakalamak istiyoruzMultigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bu maçta yaptığımız hataları yapmayarak tek maçlık maçı kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz dedi.

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar Süper Lig'i yakalamak istiyoruz

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bu maçta yaptığımız hataları yapmayarak tek maçlık maçı kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, sahalarında Balıkesirspor'u 1-0 yendikleri maçı değerlendirdi. Telafisi olmayan bir maça çıktıklarını belirten Kalpar, ilk maçı gol yemeden tamamlamanın avantajını kullandıklarını söyledi.

Kalpar, Ancak ilk 15 dakikada Balıkesirspor'a çok net pozisyonlar verdik. Bu bizim zaafımızdı. 25. dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koyduk ve biz de çok net pozisyonlar bulduk. Bu pozisyonları gole çevirebilirdik. İki takım da bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı dedi.

İkinci yarıda temkinli, sabırlı ve pozisyon vermeden, pozisyon bulmak için daha dikkatli bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Kalpar, Çünkü gol yersek 2 gol atmak zorundaydık. 1-0 öne geçtikten sonra Balıkesirspor risk almaya başladı. Kaybedecekleri bir şey yoktu. Son dakikalarda hava toplarında yine pozisyon verdik. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu diye konuştu.

Ne olursa olsun bu tür maçları kazanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Hüseyin Kalpar, Oyuncularımı kutluyorum. Finale kalmamız gerekiyordu. Normal sezonu 61 puan toplayarak 2. sırada bitiremediğimiz için biz de sıkıntı yaratmıştı. Çünkü amacımız ilk 2'den çıkmaktı. Şimdi finaldeyiz. Bu maçta yaptığımız hataları yapmadan önümüzdeki maçı kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise şöyle dedi İki takımda finale bir adım kala bir maça çıktı. İki takımda finale kalmak istiyordu. Biz oyuna iyi başladık ilk 10 dakikada maçı koparacak pozisyonları bulduk. İlk 25 dakikada oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Daha sonra Alanyaspor oyunu eşitledi ve pozisyonlara girdi. Daha dengeli oyun oldu ve iki takımın da kaçırdığı goller var. Alanyaspor attığı gol enteresan oldu. Yemeye bildirdik ancak deplasmanda bu kadar pozisyon bulup atamıyorsanız sıkıntı yaşamanız normal. Biz oldukça üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kalpar Balıkesirspor Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title