Haberler

Modifiye otomobil tutkunları Salihli'de buluşuyor

Güncelleme:

Salihli Belediyesi ve Cadde Tuning 1879 işbirliğinde 4 Temmuz Pazar günü düzenlenecek olan 3. Fest Modifiye Fuarı, modifiye tutkunlarını buluşturacak.

Salihli Belediyesi ve Cadde Tuning 1879 işbirliğinde 4 Temmuz Pazar günü düzenlenecek olan 3. Fest Modifiye Fuarı, modifiye tutkunlarını buluşturacak.

Manisa'nın Salihli ilçesi modifiye otomobil tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunda gerçekleşecek olan fuarda, desibel, güzellik, ticari güzellik yarışmaları, DJ performansı ve sponsor tanıtımları yapılacak. 3. Fest Modifiye Fuarı'na verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya tüm üyeleri adına teşekkür eden Salihli Cadde Tuning 1879 Başkanı Abdullah Özoruç, "Modifiye araç ve Tuning buluşmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Otomobili kişisel zevklere göre yapılandırmak, motor gücünü artırmak, fren sistemini güçlendirmek, dış görünüşü değiştirmek, kısaca araca farklı ve hızlı bir kimlik kazandırmak amacıyla yapılan işlemlerin tümü, tuning ve modifiye çatısı altında toplanır. Modifiye edilmiş her otomobil farklı bir kişilik kazanır ve aynı marka ve modelde olan diğer araçlardan kolayca ayırt edilebilir. Herkes burada araçlarını tanıtarak etkinliğe renk katıyor. Modifiye araç, aslında bir tutku. İnsanlar araçlarına özel ilgi gösteriyorlar Türkiye'nin birçok ilinden yüzlerce katılımcının geleceği 3. Fest Modifiye Fuarı'na tüm modifiye araç tutkunlarını bekliyoruz. Bizlere sağladığı tüm desteklerinden dolayı Zeki Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salihli Belediyesi Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title