Haberler

Mersin'de Tartışmalı Helikopterli Seçim Çalışması

MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın üzerinde 'Büyükşehir Belediyesi' yazılı helikopter ile partisi lehine seçim çalışması yapması kentte farklı yorumlara yol açtı.

MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın üzerinde 'Büyükşehir Belediyesi' yazılı helikopter ile partisi lehine seçim çalışması yapması kentte farklı yorumlara yol açtı. Ancak aynı helikopterin değişik günlerde MHP ve Belediye tarafından ayrı ayrı THK'dan kiralandığı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi amblemli helikopter ilk kez 29 Mayıs'ta Mut'ta yapılan Karacaoğlan Kayısı Festivali'nde görüldü. Helikoptere ilk binenlerden Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can Facebook hesabında 29 Mayıs'ta bir video paylaştı. Can, videonun altına, "MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ve İl Başkanımız Sayın Sebahattin Kılıç ile birlikte Mut İlçemizde Karacaoğlan Kayısı Festivali'ne katılmak üzere Büyükşehir Belediyemize ait helikopterle hareket ettik" yazdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise 3 Haziran'da kişisel Facebook sayfasında helikoptere binerken çekilen fotoğrafı, "Seçim çalışması kapsamında Anamur'da vatandaşlarla bir araya geldik" notuyla paylaştı.

BELEDİYE: BİZ DE KIRALADIK

Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatur, helikopterin seçim gezilerinde MHP Mersin milletvekili adayı Oktay Öztürk'ün danışmanı Selçuk Uçan tarafından Türk Hava Kurumu'ndan kiralandığını, daha önce de Belediye'ye ait MESKİ tarafından Başkan'ın ilçelere gitmek üzere kiralamış olduğunu, amblemin o dönemden kalmış olabileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Karacaoğlan Mersin Mut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title