Haberler

Mersin'de Polis Ekip Aracına Bombalı Saldırı: 2 Yaralı

Mersin'de polis ekip aracına bombalı saldırı: 2 yaralı (4)BAKAN ELVAN: KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZKalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edilen polis memurları Olcay Solak ile Hayrullah...

Mersin'de polis ekip aracına bombalı saldırı: 2 yaralı (4)

BAKAN ELVAN: KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edilen polis memurları Olcay Solak ile Hayrullah Poyraz'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Polis memuru Hayrullah Poyraz, servis araçlarının geçiş güzergahlarında önlem aldıklarını, bu sırada patlamanın meydana geldiğini belirterek, "Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacak" dedi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'dan polislerin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Bakan Lütfi Elvan hastane çıkışında yaptığı açıklamada, patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu meydana geldiğini söyledi. Bakan Elvan açıklamasında şunları söyledi:

"Bu hain bir saldırıdır. Bu hain örgüt hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Örgütünün kökünü kazıyacağız. Millet üzerinde korku yaratmak istiyorlar. Ancak emniyet güçlerimizi de bizi de korkutamayacaklar. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerimiz çalışmasını yapıyor. En kısa zamanda yakalanacaklardır."

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: MERSİN (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Özdemir Çakacak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title