Haberler

Manisa Servis Midibüsü Kamyona Çarptı: 10 Yaralı

Servis midibüsü kamyona çarptı: 10 yaralıMANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, işçileri taşıyan servis midibüsünün kamyona arkadan çarptığı kazada 10 kişi yaralandı.

Servis midibüsü kamyona çarptı: 10 yaralı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, işçileri taşıyan servis midibüsünün kamyona arkadan çarptığı kazada 10 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, İzmir- Ankara Karayolu üzeri Erbiller Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Bir tavuk kesim fabrikasının işçilerini taşıyan Şükrü Arı (44) yönetimindeki 45 ZC 5538 plakalı servis midibüsü, önde giden ve şoförünün kimliği öğrenilemeyen 34 ED 3613 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle camları kırılan midibüsünün şoförü Şükrü Arı ile işçiler Rukiye Oğur (38), Muzaffer Gündüz (22), İsa Ateş (26), Mehmet Can (37), Hasan Alaca (34), Mehmet Akcan (35), Fatma Yıldırım (37), Fatih Karagöz (33) ve Bayram Ergen (30) kazada yaralandı. Kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre güvenliğini alan polis, önlem için karayolunun İzmir yönünü bir süreliğine trafiğe kapattı. Yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sonrası kamyon şoförü karakla götürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title