Haberler

Lindor Çikolata Tadım Günleri Başladı

Güncelleme:

Lindt, çikolata tutkunlarının bir araya geldiği tadım günlerinin ilkini 1 Şubat Cumartesi günü Nişantaşı'nda gerçekleştirdi.

Üstün İsviçre kalitesi, yenilikçi ve yaratıcı çikolata tutkusu ile gerçek çikolatanın mucidi olan Lindt, çikolata tutkunlarının bir araya geldiği tadım günlerinin ilkini 1 Şubat Cumartesi günü Nişantaşı'nda gerçekleştirdi. Lindt Çikolata Ustaları'nın başyapıtı olan Lindor'un katılımcıların beğenisine sunulduğu günde lezzet dolu anlar yaşandı.

Yılların tutku ve deneyimiyle benzersiz çikolata tariflerine imza atan Lindt, gerçekleştirdiği tadım etkinlikleri kapsamında çikolata severlerle buluşuyor. 1 Şubat Cumartesi günü Nişantaşı'nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Lindt Çikolata Ustaları'nın büyük keşfi Lindor tüm çikolata severlere tatlı bir mola verdirdi.

Tadım etkinlikleri süresince iş hayatının profesyonelleri ile buluşacak olan Lindt çikolata ailesinin karşı konulamaz çikolatası Lindor, yumuşak dolgusuyla katılımcılara tatlı anlar yaşatırken; akışkan yapısı ve lezzetiyle katılımcıları çikolatanın büyülü dünyasını keşfettirecek.

Lindor lezzet durakları

Gerçek çikolata keyfi ve lezzetini ortaya koymak amacıyla düzenlediği tadım etkinliğini farklı noktalarda devam ettirecek olan Lindor'un lezzet durakları ise şöyle; 5 Şubat Akkom Ofis Park (Cessas Plaza) / Ümraniye, 6 Şubat Akkom Ofis Park (Kelif Plaza) / Ümraniye, 7 Şubat İş Kule Çarşı / Levent, 9 Şubat Bağdat Caddesi, 11 Şubat Noramin İş Merkezi / Maslak, 12 Şubat Uso Center / Maslak, 14 Şubat Veko Giz Plaza / Maslak ve 13 Şubat Sun Plaza / Maslak.
Siz de Lindor'un büyülü dünyası ile tanışabilir, gerçek çikolata keyfini sevdiklerinizle Lindor lezzet duraklarında yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Ümraniye İsviçre Maslak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title