Haberler

Konya'da çiftçilere tarım eğitimi ve yayım faaliyeti düzenlendi

Güncelleme:

Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve TARSİM Bölge Müdürlüğü yetkililerince çiftçi eğitim ve yayım faaliyeti düzenlendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, Yalıhüyük Millet Kıraathanesinde düzenlenen toplantıda hububat tarımında gübreleme yöntemleri ve tarımsal desteklemeler hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldığını belirtti. TARSİM Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise tarımsal sigortalamanın önemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve TARSİM Bölge Müdürlüğü yetkililerince çiftçi eğitim ve yayım faaliyeti düzenlendi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, Yalıhüyük Millet Kıraathanesinde düzenlenen toplantıda "İlçemizde yoğun bir şekilde yapılan hububat tarımında gübreleme yöntemleri ve tarımsal desteklemeler hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı." dedi.

Toplantıda TARSİM Bölge Müdürlüğü yetkilileri, olumsuz hava koşullarından kaynaklanan zararların giderilmesi, üreticinin refahının artırılması ve korunması açısından tarımsal sigortalamanın önemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Yalıhüyük Konya Çiftçilik Tarım Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title