Haberler

Komşunun 6 Yaşındaki Kızına Tacize 17.5 Yıl Hapis

Samsun'da 2 yıl önce, annesiyle birlikte misafirliğe gelen ve olay tarihinde 6 yaşında olan Z.E.adlı kıza cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan 36 yaşındaki Kenan Seven, yargılandığı mahkemece 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 2 yıl önce, annesiyle birlikte misafirliğe gelen ve olay tarihinde 6 yaşında olan Z. E. adlı kıza cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan 36 yaşındaki Kenan Seven, yargılandığı mahkemece 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi'nde 2011 yılı Temmuz ayında meydana geldi. İddiaya göre 36 yaşındaki G.E., çocuklarıyla birlikte Kenan Seven'in kız kardeşinin evine akşam saatlerinde misafirliğe gitti. Bu sırada kardeşinin evine gelen Kenan Seven, iddiaya göre, küçük kızı elinden tutarak boş alana götürdü ve elle taciz edip duduklarından öptü. Yaklaşık 1 saat Z.E.'yi alıkoyan Seven, daha sonra küçük kızın ağlaması üzerine evin yakınına götürüp onu bıraktı. Ağlayan Z.E. başına gelenleri ailesine anlattı. Şikayet üzerine gözaltına alınan Kenan Seven, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan Seven, kendisine iftira atıldığını ileri sürerek, "Ben Z.E.'yi çöp bidonlarının yanında ağlarken buldum. Sonra da götürüp ailesine teslim ettim. Hiçbir şey yapmadım" dedi.

Daha önceki duruşmaya psikolog eşliğinde getirilen Z.E. ise sanığı mahkeme salonunda bir kez daha talep üzerine teşhis ederek, "Bana ayıp şeyler yaptı" dedi. Anne G.E. de kızını bir saat aradıklarını ve bulamadıklarını söyleyerek, "Kızımı o getirmedi. Biz çöp bidonlarının yanında ağlarken bulduk. Sorunca da 'Kenan amca bana ayıp şeyler yaptı' dedi" diye konuşarak şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, olay nedeniyle küçük kızın ruh sağlığının bozulmuş olmasını da dikkate alarak Kenan Seven'e 'cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma' suçlarından 17.5 yıl hapis cezası verdi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title