Haberler

Kocasinan Belediyesi, 49 branşta 38 bin 562 kişiye eğitim verdi

Güncelleme:

Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocasinan Akademi, bu yıl 49 branşta 38 bin 562 kişiye eğitim verdi. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi'nin vatandaşların sosyal hayatına renk kattığını ve örnek uygulamalarıyla Kayseri'ye katkı sağladığını belirtti.

Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocasinan Akademi ile bu yıl 49 branşta 38 bin 562 kişiye eğitim verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi'nin vatandaşların sosyal hayatına renk kattığını, örnek uygulamaları Kayseri'ye kazandırdıklarını belirtti.

Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi'nin her yaş grubuna hitap ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Kocasinan Akademi birimimizle eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Birimimizle sunduğumuz meslek edindirme kurslarımızla eğitim alamamış ya da yeni bir meslek dalında kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımızın, kendilerine uygun bir alanda eğitim almalarını sağlıyoruz. Gençlerimizi yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek sosyal yaşama hazırlıyor, işsizliğe alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız öğrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkı sağlıyor."

İnsan hayatına değer katmak için gayret gösterdiklerini belirten Çolakbayrakdar, Kocasinan ilçesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Belediyesi Kocasinan Kayseri Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title