Haberler

Kırıkkale Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Kırıkkale Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ahmet Önal başkanlığında nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kırıkkale Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Önal başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantı, saygı duruşundu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşan Belediye Başkanı Önal, seçim dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde Kırıkkale'miz için birlikte çalışarak güzel hizmetlerin altına imza atacağız. Kırıkkale'mize hizmet zamanı başladı. Tüm üyelerimizin görüşleri bizler için önemli. Her zaman bana ulaşabilir, görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz." ifadesini kullandı.

Toplantıda, daha sonra gizli oylama ile 1. ve 2. başkan vekilliği, divan katip ve encümen üyeliği, açık oylama usulüyle de ihtisas komisyonları seçimleri yapıldı.

Faaliyet raporunun oylanmasının ardından diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title