Haberler

Kırıkhan Gölbaşı Gölü Canlandırılıyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Gölbaşı Mahallesinde bulunan Gölbaşı Gölünün tanıtımı için yapılan çalışmalar çerçevesinde su altı fotoğrafçısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan, göle dalış yaparak su altında fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Gölbaşı Mahallesinde bulunan Gölbaşı Gölünün tanıtımı için yapılan çalışmalar çerçevesinde su altı fotoğrafçısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan, göle dalış yaparak su altında fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ile birlikte Kırıkhan Reyhanlı yolu üzerinde adının verildiği Gölbaşı Mahallesinde bulunan Gölbaşı Gölünde çekimler yapan ünlü su altı yönetmeni Tahsin Ceylan, "Burası çok güzel bir yer, içindeki nilüferler harika, canlı yaşam çok güzel, sanıyorum burası tam bir doğa parkı. Ama güzel olmayan çöpleri var kıyılarında ve gölün içerisinde" dedi.

Belediye Başkanı ve Kaymakamdan burada bir faaliyet düzenleyip çöpleri toplamalarını rica eden Ceylan,"Türkiye sulak alanlarını 1957 yılından bugüne kadar yarısını kaybetmiş, dolayısıyla her sulak alan çok değerli, burası için kısa bir ziyaret oldu ama bu doğa parkı içinde olmak, dalmak, görüntü almak benim için çok güzel mutluluk verici" dedi.

Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan ile birlikte Gölbaşı Gölünün derinliklerine inen Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, "Gölbaşı Gölümüzün nasıl turizme kazandırırız, bu gölün su üstü güzellikleri harikulade görmeye değer, daha işlenmesi ve yapılması gereken çok şey var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Bey EXPO 2021 kapsamına alındığı takdirde inanıyorum ki suyun üzerini ve etrafını güzel bir şekilde turizme açacaktır" dedi.

Tahsin Ceylan su altında çektiği fotoğraf ve görüntüleri basın mensuplarıyla paylaşarak çalışmaların genel olarak olumlu olduğunu belirtti.

Gölbaşı Gölünde gerekli çalışmaları başlatacağını belirten Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Buradan çok olumlu mesajlar aldık Tahsin ağabeyimizden, öncelikle buranın çevre temizliği konusunda, bir sonraki geldiğinde onun kendi dünyasında görmek istediği ne varsa inşallah biz onu sayın kaymakamımızla beraber ele ele vererek, üniversitelerimizden de teknik destek alarak su altı ve çevre temizliğini en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" dedi.

Kırıkhan ilçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve su altı fotoğrafçısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan daha sonra Gölbaşı Gölüne dalış gerçekleştirdi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tahsin Ceylan Reyhanlı Kırıkhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title