Haberler

Kıbrıs Gazisi, Askeri Törenle Toprağa Verildi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde akciğer kanserinden ölen Kıbrıs Gazisi 63 yaşındaki İsmet Sönmez'in cenazesi, askeri törenle gömüldü.

Aynı zamanda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı temsilcisi olan İsmet Sönmez, bir süre önce yakalandığı akciğer kanseri hastalığı nedeniyle geçen 6 Mart'ta Ankara GATA'ya kaldırıldı. 1 hafta süren tedavisinin ardından taburcu edilen Sönmez, dün akşam evinde öldü.

Sönmez için Alaplı Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Askeri araç ile camiye getirilen Sönmez'in Türk bayrağına sarılı tabutunda askerler nöbet tuttu. Babalarının tabutunun başında bekleyen Cem ve Cemil Sönmez kardeşler ise taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç de katıldı. Sönmez'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gömüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Alaplı Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title