Haberler

"Hep devletimizin yanında olmaya, durmaya devam edeceğiz"

Güncelleme:

Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, döviz kurlarındaki dalgalanmalarda türbülansa kapılanlardan olmadıklarını belirterek, "Hep devletimizin yanında olmaya, durmaya devam edeceğiz.

Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, döviz kurlarındaki dalgalanmalarda türbülansa kapılanlardan olmadıklarını belirterek, "Hep devletimizin yanında olmaya, durmaya devam edeceğiz." dedi.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneğinin (KAYMOS) bir otelde düzenlediği istişare toplantısında konuşan Ertekin, Kayseri ile gönül bağları olduğunu söyledi.

Türkiye sınırlarını aşan holdingin 504 milyon dolar ihracatı, 8 farklı sektörde hizmet veren, 13 binden fazla çalışanı ve dolaylı 45 bin istihdamı olan devasa bir güç olduğunu ifade eden Ertekin, farklı sektörde hizmet vermelerine rağmen gelirlerinin neredeyse üçte birinin hala mobilyadan geldiğini belirtti.

Mobilyanın kendileri için çok önemli ve stratejik hizmet verdikleri alanlardan biri olduğunu ifade eden Ertekin, Türkiye'deki en büyük 5 mobilya markasından 3'ünün holdingleri bünyesinde bulunduğunu vurguladı.

Ülkede 2020'de yaşanan Kovid-19 salgınını çok iyi atlattıklarını, 2021'in de 2020'den daha iyi olduğunu dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:

"2021 yılında dalgalanmalar, dövizin bir anda 17-18 liralara çıkmasına, geri gelmesine rağmen biz Kayserililer olarak devletimizin yanındayız. Sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz. Türbülansa kapılanlardan hiçbir zaman olmadık, olmayacağız. Gelişmeleri hayretle izleyenlerden, mevcut dalgalanmalardan tedirgin olanlardan olmadık, olmayacağız. Hep devletimizin yanında olmaya, durmaya devam edeceğiz."

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ise 2021'de yaşanan birçok sıkıntıya rağmen mobilya sektörünün büyümeye devam ettiğini ve ihracatta başarı sağlandığını anlattı.

Dünyada yaşanan krizi fırsata çevirmek için çalıştıklarına dikkati çeken Yalçın, Çin veya diğer ülkelerde mobilya sektöründe yaşanan sıkıntıları değerlendirerek, pazarda hızlı bir büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Grubu Erciyes Kayseri Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title