Haberler

Kayseri'de Gözaltına Alınan İşadamı ve Üniversite Görevlileri Sağlık Kontrolünden Geçti (2)

Şüpheliler ADLİYEYE GETİRİLDİ Kayseri'de Melikşah Vakıf Üniversitesinin genişleme alanıyla ilgili nitelikli yağma iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli, bu sabah 06.00 sıralarında geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından saat 12.00 sıralarında yeniden Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Şüpheliler ADLİYEYE GETİRİLDİ

Kayseri'de Melikşah Vakıf Üniversitesinin genişleme alanıyla ilgili nitelikli yağma iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli, bu sabah 06.00 sıralarında geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından saat 12.00 sıralarında yeniden Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Şüpheliler, güvenlik önlemleri altında Adli Tabiplikte sağlık kontrolünün ardından minibüs ile Cumhuriyet Savcılığı'na götürülerek, ifadelerinin alınmasına başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cavus:

gül servis dışı kalınca ye memettt yeeeee ye memettt yeeeee deyenlerinen o lafı dinleyipteeee yeyenler için çoook sıkıcı oluyordur deye düşünüyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title