Haberler

Kasımpaşa Maçının Ardından

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise, kazanmayı çok istedikleri bir maç olduğunu vurgulayarak, Aslında Karşılaşmaya iyi hazırlandık ancak rakipte çok iyi hazırlık yapmış.

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise, kazanmayı çok istedikleri bir maç olduğunu vurgulayarak, Aslında Karşılaşmaya iyi hazırlandık ancak rakipte çok iyi hazırlık yapmış. Maçın ilk 10-15 dakikasında etkiliydik maça iyi başladık. İstediğimiz düzeyde olmasa da ataklar geliştirdik. Üçüncü bölgede biraz daha etkili olabilirdik. Ama işin doğrusu çerçeveyi bulan şutumuz olmadı. Sonra rakip biraz daha etkili oldu. Özellikle orta sahamızda biraz direnç düşüklüğü vardı. Oyunun 40-42'inci dakikasına kadar rakibi durdurmakta biraz sıkıntı çektik. Ama en azından onlara da pozisyon vermedik onu söyleyeyim. İkinci yarıda gerekli uyarıları yaptık oyunun seyrini bekledik. Nasıl gideceğini işin doğrusu bizde merak ettik uyarılarımıza nasıl cevap verilir. İlk yarıdan farklı değildi, yaptığımız değişikliklerle orta sahaya biraz daha topa sahip olmaya çalıştık. Beraberlik bizim için önemli, hangi anlamda bir puan bizi ligde bırakacak bir puandır beklide. Mücadele anlamında önümüzdeki maçlara daha iyi şeyler taşıyacağımıza inanıyorum. Oynayacağımız iki deplasman maçı var. İçeride kaybettiğimiz puanın telafisi mümkün o yolda çalışmalarımız devam edecek diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Saraloğlu Elazığspor Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title