Haberler

Karacabey 'Cazibe Merkezi' Çalışmalarında Sevindirici Gelişme

Güncelleme:

Karacabey Belediyesi, kentin görünümü değiştirecek ve ilçeye değer çalışmalarından biri olan 'Cazibe Merkezi' projesi kapsamında olumlu adımlar attı.

Güçlü ekonomik yapısı ve bütçesi ile büyük ölçekli projeleri bir bir hayata geçiren Karacabey Belediyesi tarafından, 'Modern Kent Karacabey' hedefi doğrultusunda, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına önemli katkı sunacak projelerden biri olan 'Karacabey Cazibe Merkezi' projesinde sevindirici bir gelişme yaşandı.

Karacabey Devlet Hastanesi'nin karşısında yapılması planlanan 'Cazibe Merkezi'nin bulunduğu alanın bir kısmında yer alan ve mülkiyeti hazineye ait olan 17 dönümlük arsa, Belediye Başkanı Ali Özkan'ın bakanlıklar ve milletvekilleri düzeyinde başlattığı girişimler sonucu belediyeye kazandırıldı.

Projede gelinen aşamalar hakkında bilgi veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Cazibe Merkezi'nin, yürüttükleri çalışmalar ile tüm civar ilçelerin de önemli bir gözde mekânı haline gelen Atatürk Kültür Parkı ile bitişik konumda bulunması sebebiyle, çok daha önemli bir işlevselliğe sahip olacağının altını çizdi.

Kente Değer Katacak

Başkan Özkan; "Bakanlıklar düzeyinde ve milletvekillerimizle ortak hareket ederek, bu alanın irtifak hakkını belediyemize kazandırmış bulunuyoruz. Karacabey Cazibe Merkezi, İstanbul-İzmir otobanına ve Çanakkale ayrımına bitişik konumda olması sayesinde, tüm ilçe halkına olduğu kadar; diğer yöre insanlarımıza da hizmet sunacak bir kapasitede olacak. Güçlü potansiyel kaynaklarını harekete geçirdiğimiz belediyemiz ve ilçemiz, örnek bir kent olma hedefine kararlılıkla ilerlemektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title