Haberler

Kadıköylüler Çanakkale'ye Gidiyor

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi tarafından organize edilen gezi için Kadıköylüler 13 Mart akşamı yola çıkacak.

Kadıköy Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılında, Çanakkale Gezisi düzenliyor. Kültür gezisi kapsamında düzenlenecek olan gezide 21 mahalleden 21 otobüs Çanakkale'ye gidecek. Bağlı bulundukları muhtarlıklara kayıt yaptıran vatandaşlar 13 Mart Cuma akşamı yola çıkacak.

Kadıköy Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde Kadıköylüleri "Kültür Turları" kapsamında Çanakkale'ye gönderiyor. Gezi için mahalle muhtarlıklarına kayıt yaptıran Kadıköylüler 13 Mart Cuma akşamı 21 mahalleden 21 otobüs ile yola çıkacaklar.

14 Mart Cumartesi günü Çanakkale'ye ulaşacak olan Kadıköylüler rehber eşliğinde Ecebat, Gelibolu, Şehitlik, Conkbayırı, Anafartalar gibi savaşın yoğun yaşandığı cepheleri gezecekler.

Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği gezi hakkında bilgi veren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Çanakkale zaferinin 100. Yılında böyle bir gezi organize etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Nuhoğlu "Çanakkale'de 100 yıl önce bir destan yazıldı. Çanakkale zaferinin 100. Yılında Kadıköylülerin şehitlerimizin can verdikleri toprakları ziyaret etmelerine vesile olmak bizim için bir onur." dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Çanakkale Zaferi Aykurt Nuhoğlu Güncel Haberler

title