Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi'den Bayhan Ailesine Taziye Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Komutanlarının gelişi ve taziyede bulunması Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin gelişi ve taziyede bulunması Kuran tilaveti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin ayrılışı Giresun'da askeri helikopterin düşmesi Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi ve eşi, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Albay Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan'ın evine taziye ziyaretinde bulundu Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve eşi Merih Mendi, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Didem Bayhan'ın evine giderek taziyede bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Komutanlarının gelişi ve taziyede bulunması

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin gelişi ve taziyede bulunması

Kuran tilaveti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin ayrılışı Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi ve eşi, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Albay Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan'ın evine taziye ziyaretinde bulundu

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve eşi Merih Mendi, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Didem Bayhan'ın evine giderek taziyede bulundu.

Orgeneral Mendi ve eşi ile diğer bazı komutanlar ve eşleri, Giresun'da helikopterin düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan için Demetevler'deki evlerinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

Didem Bayhan'ın babası ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Orgeneral Mendi ve beraberindekiler, bir süre taziye çadırında kaldıktan sonra ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title