Haberler

İzmir-Hırsız, Çaldığı Parayı Diğer Hırsızlardan Sakladı

Hırsız, çaldığı parayı diğer hırsızlardan sakladıİzmir'in Konak ilçesinde bir şarküteri dükkanını hedef alan hırsızlar, gerçek sandıkları maket pastırmaları çaldı.

Hırsız, çaldığı parayı diğer hırsızlardan sakladı

İzmir'in Konak ilçesinde bir şarküteri dükkanını hedef alan hırsızlar, gerçek sandıkları maket pastırmaları çaldı. Hırsızlardan biri, kasadan çaldığı parayı iç çamaşırına saklayarak hırsız arkadaşlarını da dolandırdı.

Olay, Güzelyalı Mahallesi 56 sokaktaki Akkaya Şarküteri'de meydana geldi. Dükkan sahibi Necmettin Akkaya, sabah işyerine geldiğinde dükkanın kapısının açık olduğunu, kasadan bir miktar para çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polisler, dükkanda parmak izi çalışması yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin T.Ö.İ (36), G.Ö. (20), A.K. (16) ve E.Ö. olduğunu belirledi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheliyi de Karabağlar ilçesinde kovalamaca sonunda durdurdukları şüpheli bir otomobilde yakalayarak gözaltına aldı. Araçtaki aramada, çalıntı olduğu değerlendirilen sucuk, tahta pastırma maketi, iki televizyon, bir uydu cihazı ve 82 ekmek bulundu. Dükkan sahibi Necmettin Akkaya, Yaklaşık 7 bin TL kadar zararımız var. Gerçek sanıp maket pastırmaları bile götürmüşler. Umarım hak ettikleri cezayı alırlar dedi. Öte yandan, olay anı saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hırsızlardan birinin kasadan aldığı parayı duiğer ardakaşlarıyla bölüşmemek için iç çamaşırına sakladığı, gerçek sandıkları maket pastırma ve sucukların çalındığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title