Haberler

Isparta Şehidin Cenazesi Defnedildi

Isparta'ya şehit ateşi düştü (ek) ŞEHİDİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ Mardin Nusaybin'de şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ'ın cenazesi, Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenin ardından uçakla memleketi Isparta'ya getirildi.

Isparta'ya şehit ateşi düştü (ek)

ŞEHİDİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Mardin Nusaybin'de şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ'ın cenazesi, Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenin ardından uçakla memleketi Isparta'ya getirildi. Saat 16.00'da Süleyman Demirel Havalimanı'na inen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla getirilen şehidin cenazesini Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Milletvekili Recep Özel, MHP Milletvekili Nuri Okutan, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, şehidin babası Mehmet Uludağ, ağabeyleri Selim ve Sedat Uludağ, yakınları ve Ispartalılar karşıladı. Türk bayrağına sarılı şehidin cenazesi polis mangası tarafından uçaktan indirilerek, ambulansa konuldu. Cenaze uçaktan indirildiği sırada ağabey Selim Uludağ, polisin taşıdığı kardeşinin fotoğrafını öperek, sarıldı. Şehidin cenazesi Türk bayrakları asılmış araç konvoyu eşliğinde Hisar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

ANNEYE SAĞLIK GÖREVLİLERİ EŞLİK ETTİ

Anne Selver Uludağ, oğlunun Türk bayrağına sarılı cenazesini evin önünde gözyaşlarıyla karşıladı. Koluna giren iki sağlık görevlisinin arasında oğlunun tabutuna sarılan anneyi teselli etmek zor oldu. Daha sonra anne, baba ve ağabeyler şehidin ambulanstaki tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Önce ağabeyleri daha sonra babası uzun süre şehidin fotoğrafına sarıldı. Şehit polis memuru Sezgin Uludağ'ın cenazesini mahalle sakinleri de Türk bayraklarıyla karşıladı.

Şehit polis memuru Sezgin Uludağ için Ispartalıların yoğun katılımıyla Hükümet Meydanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törende ilk olarak şehidin özgeçmişi okundu, ardından Isparta Valisi Vahdettin Özkan kısa bir konuşma yaptı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin hiçbir şekilde bölünmeyeceğini belirten Vali Özkan, "Terörle mücadele sonuna kadar sürecektir" dedi.

Daha sonra İl Müftü vekili Yasin Yılmaz'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis memuru Sezgin Uludağ'ın cenazesi ambulansa konularak Isparta Şehitliği'ne götürüldü ve burada defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Emniyet Müdürlüğü Mehmet Uludağ Nusaybin Isparta Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

title