Haberler

İngiliz Genç Hâlâ Bakir Diye Kadınlara Saldırdı!

Güncelleme:

İngiltere'nin Portsmouth kentinde "hâlâ bakir olduğu için" rastgele üç kadına bıçakla saldıran 17 yaşındaki Ben Moynihan, 21 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'de "hâlâ bakir olduğu için" rastgele üç kadına bıçakla saldıran 17 yaşındaki Ben Moynihan 21 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Konuyla ilgili Wichester Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada Moynihan'ın 20, 45 ve 67 yaşlarındaki üç kadına 12 cm uzunluğundaki bir mutfak bıçağı ile saldırdığı ve saldırılarda bıçağı "kadınların kalbine saplamaya çalıştığı" belirtildi. Savcı Kerry Maylin, Moynihan'ın evinde "suçlu olduğunu kabul ettiği" ve "tüm kadınların ölmesinin gerektiğini" söylediği bir dizi mektubun bulunduğunu açıkladı.



Maylin zanlının bilgisayarında bulunan bir videoda, "Bence tüm kadınlar birer sürtük. Erkekler konusunda çok seçiciler. Bizim gibi çocuklara bir şans vermiyorlar. Ben hâlâ bakirim. Herkes bekaretini benden önce kaybediyor. Bu nedenle benim hedefim kadınlar. Bu apartman dairesinde yaşamaya devam edemem. Hiçbir geleceğim yok. O nedenle söyleyin bakalım kadınlar bu işi nasıl halledelim" dediğini de belirtti. Moynihan'ın saldırılarından yaralı olarak kurtulmayı başaran kadınlar verdikleri ifadelerde "Başlarına gelen şey nedeniyle büyük tramva yaşadıklarını ve hayatlarına devam etmekte zorlandıklarını" söyledi.

21 YIL HAPİS CEZASINA ÇAPTIRILDI

Bir hafta süren dava sonucunda Moynihan'ı 21 yıl hapis cezasına çarptıran yargıç Robert Jay onun toplum için tehlike oluşturduğunu söyledi ve "Bilgisayarında bulunanlar gerçekten dehşet verici" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Portsmouth Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (12)

avrupa avrupaMobil-ANDROID:

simdi 21 yil gorur bakirligi

82
1
yanıtYanıtla
serhat:

aynı olan Türkiye olsa 3 gün gözaltı 4. gün serbest kalırdı. . avrupada özellikle ingilterede kadın hakları cok ön planda. . mesela aynı saldırıyı 3 erkeğe yapsa bu kadar ceza almazdı ama sözkonusu kadın ise işler değişiyor. . Türkiye gibi ortadogu ülkelerinde kadın iikinci sınıf oldugu için haklarının pek önemi yoktur. .

23
3
yanıtYanıtla
işin özümobilWeb@haberler.com:

Demek ki sapıklık sadece ülkemizde yok. Evrensel bir sorunmuş.

16
4
yanıtYanıtla
sapık her millette aynı:

sapık işte, , Allah bunlardan masumları korusun

19
0
yanıtYanıtla
bruksel:

avrupada 12 yasinda baslaniyor demekki bir yerde bi yanlislik var

10
0
yanıtYanıtla
insan evladi:

belki bir sansin olabilirdi. . . ama artik omur boyu bakirsin dostum. . .

5
2
yanıtYanıtla
Düdük:

Hapishanede hala şansı var :))

yanıt6
yanıt1
AKILLICA YORUM,,,:

Arkadaslar, , müslümanca yasamak hicte öyle kolay degildir, , gercekten zordur, , ama bu dünyada gecici olarak bulunuyor ve imtihan oluyoruz, , böyle düsünen insanlar , , dünyada mutlu olamasalar bile sabir edipte günah islemezlerse, , ahirette mutlu olacaklardir. .

3
2
yanıtYanıtla
kaan:

Desene bi 21 yıl daha bakir kalacan. . !

4
0
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

21 yıl içerde kalda 40 yaşında bakirligine veda edersin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title