Haberler

İlk Bakışta Fujitsu Eco Track

Güncelleme:

Bulut bazlı hizmet, şirketlerin AB yönetmeliklerine kolaylıkla uyum sağlamalarına imkân tanıyor.

Sektörünün Öncüsü Fujitsu Eco Track, İşletmelerin Karbon Ayak İzlerini Yönetmelerine Yardımcı Oluyor

İlk bakışta Fujitsu Eco Track

·Yazılım, şirketlere tasarruf sağlıyor ve vergi indirimlerinde yardımcı oluyor.

·Raporlama gerekliliklerine uygun esnek bir çözüm sunuyor.

Fujitsu Avrupalı şirketlere, yakın bir gelecekte gündeme gelecek olan sıkı enerji yönetmeliğine uyum sağlamalarına yardım edecek bulut temelli yeni bir çözüm sunuyor. Fujitsu Bulut Mağazasında satışa sunulacak olan Fujitsu Eco Track, Avrupalı şirketlerin, çok yakında uygulamaya girecek AB Enerji Verimliliği Yönetmeliği'nin gerektirdiği koşullara uyum sürecini kolaylıkla ve maliyet-etkin bir şekilde yönetmelerini sağlayacak. Fujitsu Eco Track, Münih'te yapılan, Avrupa'nın satıcılara yönelik en büyük bilişim teknolojileri etkinliği olan Fujitsu Forum 2012'nin önemli gündem maddelerinden biri oldu.

Üye ülkelerin, enerji zincirlerinin tüm aşamalarında enerjiyi daha verimli kullanma çabalarının bir sonucu olarak geçen ay Avrupa Parlamentosu'nda yasalaşan AB Enerji Verimliliği Direktifi, 250'den fazla çalışanı ya da yıllık bilançosu 50 milyonun üstünde olan şirketlerin enerji kullanımı denetiminden geçmesini zorunlu kılıyor. Almanya ve Birleşik Krallık gibi bu alanda daha katı yasaları olan ülkelerde enerji denetimleri 2013 yılı içinde zorunlu hale gelecek. Avrupa'daki şirketler, hükümetlerin uyguladığı zorunlu enerji denetimlerine uyum sağlayabilmek için ek kaynak yüküyle karşı karşıya kalacaklar ve bu iş dünyasındaki bu yeni konuyu verimli bir şekilde aşabilmek için çözümlere ihtiyaç duyacaklar.

Fujitsu'nun Avrupalı çözümü uyumu basitleştiriyor, tasarruf sağlıyor

Fujitsu'nun Japon müşterilerine, benzer enerji kullanımı denetimleri için 10 yılı aşkın bir süredir verdiği desteklerle edindiği bilgi birikimi ve uzmanlığın bir ürünü olan Fujitsu Eco Track yazılımı, Avrupalı şirketlerin bu yeni zorluğu aşabilmeleri son derece uygun bir araç sunuyor. Yazılım, denetim süreçlerini destekleyecek gerekli bilgileri kolaylıkla edinebilecek ve uyumu temin ederek, şirketlere hem zaman hem de para kazandıracak. Fujitsu Eco Track, aynı zamanda şirketlerin enerji maliyetlerini azaltmalarına, mevcut enerji kullanım alışkanlıklarında şeffaflık sağlayarak geleceği daha verimli bir şekilde planlamalarına ve potansiyel gelişme alanlarını saptamalarına yardımcı olacak.

Fujitsu Global Bulut Platformunda çalışan Fujitsu Eco Track çok sayıda dili, ISO normlarını ve AB yasalarını destekleyerek, şirketlerin uyum göstermelerine ve vergi avantajları sağlamalarına imkân tanıyacak. 2013'ün başında ilk sürümü piyasaya sunulacak olan yazılım, başlangıçta İngilizce ve Almanca dillerinde, kısa bir süre sonra ise birçok Avrupa dillerinde temin edilebilecek.

Müşteriye özel seçenekler ve esnek çözümler

Fujitsu Eco Track işletmelerin farklılaşan ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarımlandı. Bu nedenle yazılımın, giriş düzeyinden, karmaşık raporlama gereklilikleri olan şirketlere sınırsız raporlama imkânı sağlayan tam donanımlı sınırsız versiyonuna kadar uzanan dört seviyesi bulunuyor. Fujitsu, şirketleri ihtiyaç duyduklarında daha üst bir versiyona geçebilmeleri için ücretsiz veri transferi ile birlikte "her daim" üst sürüme geçme imkânı sunuyor. Fujitsu Eco Track servisi müşterilerine, şirket verilerini istenildiği zaman alma ve verme olanağı sağlayarak risksiz bir çalışma ortamı taahhüt ediyor.

Fujitsu Technology Solutions Çevre Teknolojileri Başkanı Dr. Bernd Kosch, Fujitsu Eco Track yazılımı için şunları söyledi:

"Fujitsu Eco Track ile Avrupalı müşterilerimize, şirketin çevresel politikalarının temelini oluşturacak makul fiyatlı, iyi tasarımlı bir çözüm öneriyoruz. Fujitsu Eco Track, paydaş yönetimi ve gerçek zamanlı veri sağlama gibi mevcut diğer yazılımlara entegre olarak, şirketlere sadece Enerji Yönetmeliği'ne uyum sağlamada değil, aynı zamanda onların maliyet bilinçli ve çevresel açıdan sorumlu bir şekilde faaliyet göstermelerine de yardım edecek."

Fujitsu Eco Track Yazılımının Almanca ve İngilizce sürümlerini, Fujitsu Bulut Mağazaları'ndan 2013'ün ilk çeyreğinde temin edebilirsiniz. Fiyatlar farklı sürümlere göre değişiklik göstermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Münih Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title