Haberler

İkizler Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İzmir'de 2 Katlı Bir Binanın Duvarının Üzerine Yıkılması Sonucu Çöken Evde Hayatlarını Kaybeden İkizler Toprağa Verildi.

İzmir'de 2 katlı bir binanın duvarının üzerine yıkılması sonucu çöken evde hayatlarını kaybeden ikizler toprağa verildi.

Dün gece İzmir'in Konak ilçesi Halil Rıfatpaşa semtinde bina çökmesi sonucu hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler Ceren ve Cemre Yılmaz, bugün toprağa verildi. Konak Nur Kamer Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına ikizlerin yakınları, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ ve mahalle sakinleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından ikizlerin cenazeleri Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına katılan Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ'a bazı vatandaşlar

tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, bu tür binaların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Başkanım bir daha böyle olaylar yaşamayalım. Yıkılacaksa hemen yıkın" dedi.

Tunçağ ise, "Arkadaşlarımız duvarı yıkılan binanın tespitini daha önceden yapmışlardır ve içinde oturanları tahliye etmişler. Bu binanın 10 sahibi var. Bu nedenle burayı yıkamıyoruz veya onaramıyoruz. Bazı yasal açmazlar bu tip sorunlar çıkarıyor. Bu konu hakkında yasal değişikliklerin yapılmasına ihtiyaç var. Bu üzücü olay beni derinden etkiledi. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Cenaze töreni sırasında baba Hüseyin Yılmaz gözyaşlarına hakim olamazken, cenazeler kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Buca Kaynaklar Mezarlığı'na götürüldü.

(KA-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title