Haberler

HSYK 1. Daire Üyeleri Erciş'te

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1.Daire üyelerinden oluşan bir heyet, Van'ın Erciş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Daire üyelerinden oluşan bir heyet, Van'ın Erciş ilçesinde incelemelerde bulundu.

HSYK 1. Daire Üyeleri Ahmet Berberoğlu, İsmail Aydın, Teoman Gökçe, HSYK Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, HSYK Tetkik Hakimi Osman Nesuh Yıldız beraberinde Van Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, Van Bölge Adliye Başsavcısı Mustafa Alder, Van Adalet Komisyonu Başkanı Kerem Küçük ile birlikte Van'daki ziyaret ve incelemelerinin ardından Erciş'e geldiler. Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Erciş Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ercan ile ilçede görev yapan hakim ve savcılar tarafından karşılanan heyet, Karataşlar mevkiinde bulunan prefabrik adliye, inşaatı devam eden Erciş adliye binası ile hakim ve savcıların ikamet ettikleri prefabrik lojmanlarda incelemelerde bulundular. İlçede görev yapan hakim ve savcıları da dinleyen üyeler ardından Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı ile Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ercan tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldılar. Samimi bir ortamda geçen yemeğe Erciş Kaymakamlığına vekalet eden Van Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Kel ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tahir Şen'de iştirak etti.

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan HSYK Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, bölgeye geliş amaçlarının hakim ve savcı arkadaşları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Bayram, "Van ve Erciş depremini bizzat yaşayan arkadaşlarımızı bu ay içersinde iki haftalık bir rehabilite eğitimine almak istiyoruz. Bunun için ilanda bulunduk. Deprem anında ve halen görev yapan hakim ve savcılarımızı Antalya'da bir haftalık rehabilite eğitimine almak istiyoruz. Onun için arkadaşlarımızla hem bu konuyu görüşmek, hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak ve programa ilişkin görüş alış verişinde bulunmak üzere Van ve Erciş'teki hakim, savcılarla bu konuları görüşmek için geldik. Kurulumuzun 1. Dairesi'nden İsmail Aydın Bey, Ahmet Berberoğlu Bey ve Teoman Gökçe ile hakimlerimizden Osman Nesuh Yıldız ile birlikte geldik. Aynı zamanda Doğubayazıt savcımız Hakan Kılıç şehit edilmişti. Oradaki hakim ve savcı arkadaşlarımızı da ziyaret edip başsağlığında bulunacağız. Bu kapsamda hakim ve savcı arkadaşlarımızla karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak hem de, onların dertlerini sıkıntılarını dinlemek ayrıca, tekrar geçmiş olsun diye buraya geldik" dedi.

HSYK 1. Daire üyeleri daha sonra ilçeden ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Berberoğlu İsmail Aydın Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title