Haberler

HBB Mayıs Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

UKOME komisyonu aylık kurul toplantısının Mayıs ayı oturumu HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen; 5'i ek gündem olmak üzere toplam 23 madde görüşüldüğü toplantıda,

- Çevre Yolu Ekinci Kavşağı istikametinden gelen araç sürücüleri için tehlike oluşturdukları, ayrıca çevreyoluna katılım yapmak isteyen otobüslerin Çevre Yolu Otogar Kavşağı'nda uzun süre bekledikleri gözlemlenmiş olup, bahse konu otogar çıkış noktasıyla ilgili olarak belirtilen plana göre gerekli düzenlemelerin yapılması talebi kurul üyeleri tarafından görüşüldü.

- Cemil Meriç Anadolu Lisesi bahçesinin park alanı olarak kullanıldığı, ancak öğrencilerin okula eğitim-öğretim saatlerinde kursiyerlerin çalışmalarının tehlike yarattığı, bu sebeple iki araç arası park etme eğitim çalışmaları ve sınavının Mustafa Kemal Mahallesi 27. Sokak ile Belediye Parkı arasında bulunan parsel üzerinde yapılması için gerekli izinlerin verilmesi talebi ise gündem maddeleri arasındaki yerini aldı.

- Antakya ilçesi, İnönü Bulvarı'nın 75. Yıl Bulvarı ile kesiştiği notada bulunan üçgen ada ile orta refüjün, yan sokaklardan gelen araçların geçişleri sırasında karşı karşıya gelerek trafik güvenliği zafiyeti oluşturması sebebiyle, mezkur refüjün kapatılması talebi görüşülerek karara bağlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammed İkbal Ekinci Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title