Haberler

Basın Ekspres Yolu'nda zincirleme kaza: 1 yaralı

Güncelleme:

- Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu'nda bir otomobilin aniden durması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi.

- Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu'nda bir otomobilin aniden durması nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Bir kişinin yaralandığı kaza nedeniyle yoğun trafik oluştu.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu Bakırköy İstikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Yenibosna yönüne giden Salih Ö. idaresindeki 34 TA 445 Renault markalı otomobil, aniden duran Çiğdem D. kontrolündeki 34 AFA 742 Renault markalı otomobile arkadan çarptı. Yine aynı istikamete giden İlhan Y. idaresindeki 48 R 5989 plakalı hafif ticari araç ise Salih Ö.'nün kullandığı araca çarptı.

Meydana gelen zincirleme kazada Salih Ö.'nün kullandığı araçtaki eşi Naciye Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı kadını hastaneye kaldırırken, polis ekipleri başka kazanın olmaması için yolda önlem aldı.

Polis daha sonra yolda aniden duran kadının ifadesini almak üzere karakola götürdü. Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika boyunca trafik tek şeritten sağlandı. Araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Kazayı anlatan görgü tanığı Hüseyin Cindioğlu isimli vatandaş, "Bayan gri arabayı kullanıyordu, bir anda yolun ortasında durdu. Arkadan araç arkadan vurdu, diğer gelen araç da onun arkasından vurdu. Üçlü bir kaza oldu. Hafif kafasını sağa sola çarpanlar vardı. Ben arabada değildim, yan taraftaydım" diye konuştu.

Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

(Volkan Kayalar - Medeni Topaloğlu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Basın Ekspres Yolu Küçükçekmece Tragger Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title