Haberler

Meram'da altyapı sezonunun açısından önceki yıllardan daha verimli

Güncelleme:

Meram'da 2021 yılında da yoğun bir çalışma sergileyen Meram Belediyesi, Çayırbağı Caddesi'nin bir kilometrelik bölümünü yeniledi.

Meram Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama ve altyapı çalışmalarına, sezonun sonuna yaklaşılırken ara vermeden devam ediyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Çayırbağı Caddesi'nde de başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. Caddenin yaklaşık bir kilometrelik kısmını yenileyen ekipler, 3 bin 794 metrekare parke, 1942 metre bordür ve 885 metre oluk döşeyerek mahalleyi rahat, konforlu ve modern ulaşıma kavuşturdu.

"MERAM'DA MODERN VE KONFORLU BİR ULAŞIM İÇİN…"

Meram'daki yaşam standardını yükseltmek adına 2021 yılını da yüksek tempoda bir çalışma ile geçirdiklerini söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu kapsamda yakın uzak tüm mahallelerin daha modern ve konforlu yollara kavuşması adına ilçenin dört bir yanında yoğun bir çalışma sergilediklerini ifade etti.

"BU YIL BEREKETLİ BİR SEZON OLDU"

Çayırbağı Mahallesi'nde yoğun olarak kullanılan ve önemli ulaşım noktalarından olan caddede sezon bitmeden çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Kavuş, "Yeniden hizmet vermeye başlayan cadde ulaşım açısından daha konforlu hale geldi. Pek çok açıdan olduğu gibi asfaltlama çalışmaları bakımından da 2021 yılı Meram için verimli bir yıl oldu. Asfalt çalışmalarının yanı sıra yeni açılan yollar, parke, bordür, tretuvar, tamir ve bakım işlerinde daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılı da hedeflerimizin önünde tamamlıyoruz inşallah. Meram'ın farklı noktalarında devam eden yol yapım ve yenileme çalışmalarımızı hava şartları müsaade ettikçe devam ettireceğiz. Hemşehrilerimize yol yapım çalışmaları boyunca gösterdikleri sabır, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yenilenen Çayırbağı Caddesi hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Meram Belediyesi Meram Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title